Segmen: Follow & Bloghopping Bubblynotes.Com


*click banner for join us*

Pemilihan Pemenang
* Random.org *
~ 10 blogger yang terpilih, URL blog mereka akan diletakkan di sidebar penganjur ~


Terima kasih kerana baca entry ini, jangan lupa datang lagi

8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

thanks for joining & support...jangan lupa bloghopping dan juga follow peserta lain *_^

jangan lupa juga semak senarai peserta di sini...

http://www.bubblynotes.com/2013/06/senarai-peserta-segmen-follow.html

nur amalina said...

berkunjung dari segmen yg sama..done follow..gud luck!
http://ienaazaidi.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

fieza husain said...

salam...fieza dtg lawat blog comey ni..dri segmen yg same..done follow..peace (^_^*)
http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html#comment-form

SyieraDahhari said...

Assalamualaikum & Hai ! Datang kunjung & follow http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

"Setiap manusia ada jalan kehidupan sendiri, masing-masing ada tanggungjawab sendiri. Jom usaha laksana sehabis baik. Belajar dan kahwin ? Belajar dan bekerja ? Ibu abah dan pelajaran ? Semua tu insyaallah akan jadi senang, pandai pandaikan lah bahagi masa, pandai pandaikanlah mengutamakan apa yang paling perlu di utama. Good Luck semua dengan your life. Hidup kat dunia ni sekali je, sekali ini lah perlu kita manfaatkan."

http://ieraassyiera.blogspot.com/2013/06/saya-seorang-pelajar-dan-isteri-berjaya.html

salam jumaat :)

Jie Susanos said...

Salam knal..bw sini..
http://jiesusanos.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum....

http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualikum....

http://mselim3.blogspot.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html

mselim3 datang dari segmen yang sama....dah follow sini.

Mia Liana said...

salam... mia singgah dari segmen yang sama

http://www.mialiana.com/2013/06/segmen-follow-bloghopping-bubblynotescom.html